Anarchy



Hej hej hej hej. Snart tar jag bussen hem till Alex där jag sover inatt. Imorgon blir det att plugga med pappa, fullt upp. Vet inte om jag skriver mer idag vi får väl se. Ha annars en bra dag! ♥

Skazi - Anarchy

Saker du inte visste

Kvinnor blinkar dubbelt så ofta som män. Det är förbjudet att knuffa älgar ur flygplan. Andorra har 0% arbetslöshet. Det finns inga svartvita kor med vita öron. Sperma är ett läkemedel mot finnar. Du sväljer i genomsnitt 8 spindlar under din livstid, medan du sover. 15% av alla barn som har ADHD får amfetamin som medecin.38% av jordens befolkning är homosexuella. Under en timme i kommunalt badhusvatten får du i dig ca 1/½ liter urin.Det finns över 50 000 bokstäver i kinesiska. Isbjörnar är vänsterhänta. Man nyser i en hastighet av 160km/timme.Den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord. Det är omöjligt att nysa med öppna ögon. Om du bankar huvudet i väggen bränner du 150 kalorier i timmen. Myror ramlar alltid på höger sida när dem är berusade.En ankas kvackande ekar inte. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen. 100 personer dör varje år till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden. Det är fysiskt omöjligt att slicka din egen armbåge. En snigel kan sova i tre månader.Om Barbie fanns på riktigt skulle hon ha måtten 39-23-33. Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. Under en bröllopsmottagning har du i genomsnitt en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna. Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser. Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten. En åsnas ögon är placerade så att den kan se alla fyra fötter samtidigt. En kackerlacka kan leva utan huvud i en vecka, därefter dör den av svält. Världens längsta könshår är 1½ meter. Blåvalar har i genomsnitt 5/½ meter penis. Man tappar mellan femtio och hundra hårstrån varje dag och fallande kockosnötter dödar i genomsnitt fler människor än vad hajar gör.

Kiss the rain



Fredagsmys


Nu har jag städat rummet och Alex är på väg hit. Ska snart föna/platta håret, medans jag ser på My super sweet 16. Ikväll blir det chips och dipp och en bra film! Hoppas ni också får en bra kväll för det ska jag ha med världens bästa pojkvän ♥

Ny header

Nu header och grejer, press F5 om det inte syns.


NEWSHIT




SICK


För några månader sen.

Jag och Emma var så duktiga igår efter skolan. Vi drog och gymma sen solade känns bra nu dagen efter förutom att jag mår illa och huvudvärk. Vi funderar på att fortsätta träna och få den där beach-kroppen  2010 ;) Nu ska jag försöka äta lite frukost och om jag orkar kan jag visa er allt nytt jag köpt. 
Ska även plugga lite nu när jag är hemma från skolan.

Latero.

HELLOGOODBYE



En gammal sjukt bra låt Alex rotade fram idag, en till låt som är våran enligt mig. Idag har vi badat och ätit, sen har jag vart lite på stan med Emma♥ idag! Fick med mig en skitsnygg väska, foundation, ögonbrynspenna, tröja och leggins hem. Nöjd tjej, behövde spendera lite pengar kände jag. Ska spara dom två närmsta till stockholm.

Natti peps.

HEYBABY



Vi är tot bäst i hela världen älskling ♥


GONEWITHSIN

Är hos Alex, vi har handlat, ätit och nu städar han. Snart åker vi nog hem till mig, latero!

DESTINYCALLING

''du är kärlek, du är meningen med livet''

DAMNGOOD

Sugit värre hörrni, gick på stan idag så benen nästan gick av. Kollade ut plattång osvosv. Sen nu när vi har bytt bank så kunde inte mamma föra över mina pengar. Så man kan säga att allt va i onödan. Jag är i alla fall helt slut, så godnatt.


my man ♥

IMOFF

Om tio min drar jag till skolan. Sen blir det att spendera lite moneys. Kan till och med bjuda på pics eftersom jag har så mycket tid nu, (från idag). söta huhhuhuhu, hahaha ,hihih puss.




HOLDMETONIGHT

and never let me go.


Hemma, drog till Alex en sväng vi köpte godis&cola och kikade film. Bäst älskling. Nu ska jag ta ett bad och sen fixa inför skolan imorgon. Måste köpa en ny plattång också gr8 bitches. Godnight.

THATGIRL


Hej. Trött. Tjej.
Jag vill bara hem till Alex just nu. Orkar inte sitta här och åka ikv, jag vill till honom nu. nu. nu. nu.
Åh, nu ska jag äta lite godis och fortsätta kolla på Hulk Hogan.
Latero.


IFWEEVERMEETAGAIN



I don't know. I början tyckte jag den här låten sög @MTV. Men den har fastnat i mitt huvud och vill inte försvinna. Känns inte som Kates stil riktigt. Men visst efter man har hört den några gånger så måste man fortsätta. Även om jag tycket att den är sådär.

Nu ska jag packa mina grejer, verkar som att vi kan åka idag ändå! Sen ska jag försöka ta lite kort för snön här ute är helt otrolig. Have a nice day peps ♥

PORNOKINGSHIRT


hej jag har klippt mig och saknar redan det andra men det här blev väl helt okej? don't know.

Är uttråkad, insnöad trött och tvingas att se på os. Kan det bli värre? Ah, kanske inte ens kan åka hem imorgon, vu kunde inte ens åka och handla idag, det är för mycket snö. Okej lite plus om jag missar skolan en dag men det finns ju inget att göra här. Have a nice day latero ♥


ANEWHAIRCUT




Nyduschad tjej. Ja jag är så uttråkad så att jag började klippa i håret, ångrade mig direkt men kunde inte sluta. Har inte vågat föna det än för att kolla resultatet. ÅH bad :(

DYING SONG

Buhu, Alex åkte nyss. Och det finns inget att göra här, skitkul. Hejdå.
+ att vi nästan är insnöade så blir kanske ingen skola på måndag.


NOT LIKE YESTERDAY


Lite mörkare, lite tråkigare.

Gomorrn, har precis vart nere i köket och kollat efter god frulle medans Alex ligger och sover (som vanligt). Kollade på Happening innan vi somna och den va väl helt ok! Idag ska vi skotta våra småvägar och uppfarten till stugan. Sen när pappa kommer hem efter jobbet drar vi och köper lite godis.
Latero.

-



Precis kollat på två filmer på tv1000 och käkat, finns inte direkt mycket att göra här ute men vi har också vart ute med hunden och lekt lite. Ikväll åker vi kanske och hälsar på Alex låtsas morfar och imorgon åker vi tidigt till honom. Händer inte så mycket mer , latero.

♥ ROMPER STOMPER

Godmorgon! Precis vaknat och Alex ligger och snarkar. Vi var och åkte skidor igår och det var hans första gång och det gick faktiskt otroligt bra. Nu är vi helt slut och kommer förmodligen ligga framför dator/tv hela dagen. Sen imorgon åker vi hem till honom över helgen. ♥

Igår kollade vi på Romper Stomper, fyfan vad snygg Russel Crowe är i den!


ALLA HJÄRTANS DAG

Väldigt kass upd, men igår så kom släkten till oss för att fira att min syster har fyllt år och sen på kvällen var jag och Alex hos hans faster och spelade när och fjärran och lite tp. Sen idag har vi ätit god mat och har fått merci och rosor av honom ♥


en bild som är drygt ett år gammal nu.

CURLS




-

what hurts the most?


So I'll cross my heart
And hope to die
Before I have a chance to lie
To you my dear
Who I wish no harm
But I know in the end this will turn out wrong
See I've been known to fall in love
But sometimes love just is not enough
And my heart will stray
Before too long
So please forgive me when I sing this song
I sing this song

MY FAMILY




Ja, vi är rätt fula egentligen. Jag saknar dig Maja ♥

1. Jag älskar att lyssna på låtar jag lyssnade på för något halvårsen och drömma tillbaka 2. Sjunger i duschen 3. Gör världens godaste flingor 4. Jag kan nästan slicka mig på näsan 5. På sommaren älskar jag att vara ute och gå 6. Jag älskar att bada badkar 7. Hellre hemma och kolla på film än att vara ute en fredag 8. Har väldigt lätt för att bli rastlös/uttråkad 9. Älskar att åka av när jag rider och få adrenalin 10. Hatar att göra sånt här för man kommer aldrig på något bra på tian.

DREAMER

you may say that i'm a dreamer
but i'm not the only one

~


KÄRLEKSMUMS


MEHEHHEHEHEHEHHH <<3<33<33<3
Alex och jag har bakat kärleksmums och Jennifer är en stor flicka nu wäwää.

Jag älskar dig gubben<3

IN VENERE VERITAS

morgon-kväll
saknar alex. och imorgon fyller min syster hela 17 år, själv får jag vänta ett halvår innan jag blir 16.
imorgon kör vi stenhårt på första delen nationella svenska, fyfan jag tror jag spyr snart av oro.
blogg.se leker lite med mig så alla inlägg bara försvunnit när jag gjort klart dom, gr8.

Nu lägger jag mig med datorn i sängen en stund sen ska jag försöka att sova.
godnight fellowssssssSSSsSSs

LET'S FALL APART TOGETHER

HIM's nya album är ute på spotify!!
MHMHhmMHmhmhMHMHmhmhmm <3<3<3


FOR AMANDA FOREVER AGO

Ingen bra start på dagen. Inget är så bra just nu.


Har i alla fall lyckats ta ett bad när jag kom hem, kollar på resor med mamma och ätit morötter och glass.
Ska försöka fokusera på att vara i skolan hela veckan som kommer, lyckades i alla fall förra. Förut var det så lätt att stanna hemma för en skitgrej någon/några dagar i veckan.

FEM MÅNADER

Och jag älskar dig något otroligt fortfarande! ♥

one perfect partner one eternal kiss.

NOUPD

Kommer inte skriva i helgen, är hos Alex så vi hörs imorgon/måndag.
latero.

KNITWEAR


I wanna spend my hole life with you.
Precis klippt min systers hår, och det blev som hon ville.
Sen om det blev lite ojämt kan vi väl diskutera, men det viktigaste är att hon är nöjd.

Hade svårt att säga hejdå till Alex när jag följde honom till bussen, skulle kunna stå och pussa på honom i evigheter. I helgen ska vi glo på Stig Larsson med hans mor och bara sova och bada (hoppas jag iaf.)
HIHIHI. Nu orkar jag inte vara vaken mer, det tar på en att gå upp klockan sex!
Godnight fellows.

ETT TIDSFÖRDRIV ATT DÖ FÖR





1. chokladpudding 2. kvällsmat 3. oboy m. grädde

SNOW/SUMMER



hola guapas, sommar vore inte helt fel nu va?


ONE ETERNAL KISS



Blev att gå upp vis sex imorse, alla bilar var helt täckta med snö så det tog ungefär en halvtimme att få bort allt. Sen när jag kommer till skolan är ingen där. Och efter fem minuter kommer Jim och får inte upp låset. Efter ytterligare 10 minuter så får vi upp det. Direkt när vi kom in så blev det kaffe och kakor, och göra hemarbets uppgifterna som gick på ungefär en halvtimme.

Sen basket för betyget i idrott, sen möta Alex och ta en buss hit hem.
Nu ska vi äta glass och chokladpudding!
Latero

ORAL PRESENTATION

alex today, nice pics kommer imorgon. 

Engelska muntligt idag blev ett VG på det thumbs up!!

WHEN I GROW UP



Hola guapas. Huvudvärk i skolan är inte det bästa jag vet, slutade med att efter skolan åkte jag till Alex. Kollade på två filmer, käkade osvosv. Och imorgon är det klädsim, vet faktiskt inte om jag orkar vara med på det även om det är betyg på det. Annars är det väl bara att bita ihop. Snart blir det att hoppa in i duschen sen sova. Kom upp en kvart innan vi skulle åka idag så.

RSS 2.0