det visste ni kanske inte?



Ni visste säkert inte att hästsporten är landets näst största sport
. Bara fotbollen är större. Alla som rider får ett begrepp om ansvar och får därmed oftast lättare med skolan. Och visste ni att 75 % av alla kvinnliga chefer här i sverige håller på eller har hållt på med hästar. Hästsporten är världens dyraste sport. 94 % av alla killar som rider blir mobbade i skolan och 76 % tjejer blir mobbade. Det är sjukt mycket och sjukt fel.

Hästsport är precis likadant som en vanlig sport och varför ska man mobbas för att man rider? 87 % som har testat att rida en gång för att dom blivit tvingade har börjat rida för att dom har tyckt att det är kul. Så om hela sverige skulle prova att rida skulle 67 % tycka det var kul och börja med det. Och var 3e person i din klass skulle älska hästar om dom provade att rida. vi hästmänniskor är dubbelt så modigare än er som spelar fotboll eller ishockey. ni vet väll alla också att ridning ger dubbelt så mycket muskler än att spela fotboll ger. 

och alla ni som inte rider; tänk på detta tills nästa gång, att ridning är den näst farligaste sporten i världen. och att lite mer än hälften av er som inte rider är pga att ni är rädda för hästar och inte vågar erkänna det så ni retas istället.

Låt ridsport spröda låt det föralltid finnas i alla svenska hjärta.


Kommentarer
Postat av: peeeetra

jag är lite rädd för hästar, men såna som rider ahr jag stor respekt för, det är itne all som klarar et!

so keep it u gumman:D

2009-08-06 @ 12:24:02
URL: http://Brusis.Devote.se
Postat av: louise

jag är rädd för hästar typ , men dom är sjukt söta :)

2009-08-06 @ 23:12:11
URL: http://louiseebernstrom.blogg.se/
Postat av: emma sjöberg

SÅ RÄTT!



respekt asså

2009-08-08 @ 14:14:25
URL: http://seamount.blogg.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0